Περιτομή

February 10, 2009 at 7:30 pm 4 comments

Τις εκτιμήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τη σωτήρια δράση της περιτομής στους αφρικανικούς πληθυσμούς, σε σχέση με το ΑΙDS, επιβεβαίωσαν νέες έρευνες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Όπως φαίνεται, η περιτομή μειώνει σημαντικά την πιθανότητα μετάδοσης του ΗΙV και η εφαρμογή της στο σύνολο των ανδρών της Υποσαχάριας Αφρικής θα μπορούσε να προλάβει τρία εκατομμύρια θανάτους τα επόμενα 20 χρόνια. Η περιτομή μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης επειδή η ακροποσθία – το δέρμα που καλύπτει την άκρη του πέους- αποτελείται από κύτταρα θα οποία ο ΗΙV προσβάλλει εύκολα.
Επιπλέον, ο ιός είναι πιθανό να επιζεί ευκολότερα στο θερμό, υγρό περιβάλλον κάτω από την ακροποσθία. Η προληπτική αξία της περιτομής έχει παρατηρηθεί εδώ και χρόνια στην Αφρική, όπου ορισμένες φυλετικές ομάδες την εφαρμόζουν παραδοσιακά.

ΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΛΛΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΕΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!

Advertisements

Entry filed under: Uncategorized.

back to normalcy it’s a beautiful day

4 Comments Add your own

 • 1. afrodutistoumilo  |  February 10, 2009 at 9:48 pm

  Τζιαι ο ευνουχισμός ή αν την κόψεις εντελώς εν ακόμα πιο αποτελεσματικές μεθόδοι. Προφυλακτικά τζιαι πελλάρες

 • 2. Terra Incognita  |  February 11, 2009 at 8:25 am

  Δηλαδή άμα τραβάς πίσω πάλε πιάννεις ΑΙDS…??
  *shit*

 • 3. Ασυγχώρητη  |  February 11, 2009 at 1:34 pm

  Εξανάκουσα το τούτο, όπως και το γεγονός του ότι οι γυναίκες στη Μέση Ανατολή παρουσιάζουν σε λιγότερα ποσοστά καρκίνο του τράχηλου, που μπορεί να προκληθεί από ένα συγκεκριμένο ιό.

  Άουτς!

 • 4. Aceras Anthropophorum  |  February 11, 2009 at 8:11 pm

  Μα τί λαλείς κόρη Φωτούλλα. Να σε ακούσει τζιαι κανένας τζιαι να σου πιστέψει τζιαι να πάει να την κόψει. Το σουννέττιν είναι μόνον την πετσούν που κόφκει.

  Το άλλον ξέρεις το;

  Επιάσαν οι Ισραηλήτες 3 ξένους που εδιαδηλώνναν υπέρ των Παλαιστηνίων στη Ιερουσαλήμ. Αντίν για βασανιστήρια αποφασίσαν αν τους κάτσουν μιαν ένεσην με aids για να κουβαλούν την αγωνίαν του θανάτου καμπόσα χρόνια πριν να πεθάνουν. Πιάννουν τον Εγλλέζον τον αναρχικόν, παουρκές, φωνές… Εκάτσαν του την ένεσην πας το μπράτσον τζιαι επέψαν τον ποτζιεί που ρτεν. Πιάννουν τον Ιταλόν τον αλτερμοντιαλιστήν, το ίδιον, επορτοκλώτσαν, εχτύπαν, ούρλιαζχεν. Επήαν αν πιάσουν το Κυπραίον τον Εδονίτην. περιμένετε έναν λεπτόν ρε κοπέλια. Θέλω να πάω έναν λεπτόν στο αποχωρητήριον. Ποσπασμένος για ποστασμένος που είσαι, πήαιννε. Μπαίννει ο Κυπραίος μες το αποχωρητήριον, φκαίννει σε 2 λεπτά, ψηλώννει το μανίτζιηντου πάνω, “Έλα, βάρτην να τελειώννει η υπόθεση”. Οι Ισραηλήτες απορούσαν. Χαράς στο κουράγιον!
  Χα χα! Έβαλα καπόττον τζιαι είμαι καλυμμένος!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Fylamena


%d bloggers like this: